Martijn Tillema

In 2004 studeerde ik af als landschapsarchitect aan de Universiteit Wageningen. Nu ben ik sinds dat jaar werkzaam als landschapsarchitect en heb ik aan vele mooie projecten mogen werken: van landschapsvisies, via parkontwerp tot inrichting van stedelijke centrumgebieden.

Het liefst begeef ik mij op het raakvlak tussen de gebouwde omgeving en “het groene landschap”. Hier is de spanning optimaal, hier komen cultuur en natuur samen. Twee elementen die altijd voor voldoende inspiratie en aanknopingspunten zorgen. De rand waar mens en omgeving, architectuur en landschap en massa en ruimte het meest zichtbaar samenkomen. Die plek is de tuin. Daar wil ik zijn.

Modeste Herwig

De liefde voor tuinen en planten heb ik doorgekregen van mijn vader Rob Herwig. Al van jongs af aan fotografeer ik tuinen en wil ik alles weten van de mooiste tuinplanten en hoe je ze kunt combineren. Om nieuwe ideeën over beplanting op te doen, reis ik met mijn camera veel in binnen- en buitenland.

Inmiddels heb ik 45 tuinboeken op mijn naam staan, ook schrijf ik plantenartikelen voor tuinmagazines. Met ruim 30 jaar ervaring als beplantingsspecialist kan ik de beste tuinplanten voor uw tuin selecteren en een beplantingsplan maken waar u lang plezier van heeft. Van gedetailleerd en met veel kleur tot strak en onderhoudsvriendelijk.

Het liefst ontwerp ik een beplanting die het hele jaar door interessant is, met bloemen van het vroege voorjaar tot ver in de herfst, afgewisseld met fraaie bladplanten zoals siergrassen. Vaste plantenborders en kleurgebruik in de tuin zijn mijn specialiteit.